Hej! Og tak fordi, du har kigget forbi min hjemmeside ❤︎  Mit navn er Helene Roest, jeg er 25 og bor i Odense og har verdens bedste (studie)job. Vejen hertil har dog ikke været så ligefrem. 

Jeg har aldrig rigtig vidst, hvad jeg skulle være "når jeg blev stor". Jeg har derfor gået på mange forskellige uddannelser. Efter folkeskolen tog jeg to år på HG og derefter to år på HF. Efter det gik jeg et halvt år på den pædagogiske assistentuddannelse. Det var ikke lige mig, og jeg valgte en helt anden retning og flyttede fra Fredericia til Odense for at læse anvendt matematik på SDU. 

Det læste jeg i et halvandet år, før jeg igen skiftede i en helt, helt anden retning og begyndte i stedet på fotografuddannelsen i Viborg.

Her valgte jeg dog efter grundforløbet, ikke at søge en elevplads. I stedet begyndte jeg på multimediedesigneruddannelsen tilbage i Odense og starte min virksomhed op ved siden af. Dette gjorde jeg i 2019 og har siden da haft det som et studiejob. Nu er jeg så på sidste semester, hvor man skal være i praktik. Og jeg er så heldig, at jeg kunne være i praktik hos mig selv! 

Lidt mere om fotografen

_DSC7443.jpg
_DSC7459.jpg