F A Q

Hvordan booker vi?


Det gør I ved at skrive en mail til mig på info@byroest.dk eller en besked på Instagram eller Facebook, så aftaler vi sammen tid og sted. I vælger selv, om I vil betale for fotograferingen med det samme ved booking eller på selve dagen.
Hvordan og hvornår modtager vi billederne?


Ca. en uge efter fotograferingen modtager I en mail med link til jeres eget private online galleri. Mailen bliver sendt til den mail, der er oplyst ved booking. I galleriet er min. 30 færdigbehandlede billeder, hvor I selv kan udvælge og købe de billeder, I ønsker. Det er også muligt at tilkøbe print. I vil have adgang til galleriet i mindst et år.
Hvad hvis vejret er dårligt?


I tilfælde af, at det regner eller blæser meget, rykker vi fotograferingen til en anden dag. Overskyet vejr giver det bedste lys til billeder, så ingen grund til ærge sig over det, hvis solen ikke skinner. Hvis solen skinner kan vi stadig få gode billeder, her vil jeg dog prøve at finde lidt skygge, rykke lidt mere med jer eller vi kan finde en anden lokation.
Hvad med tøj?


Jeg anbefaler klart sarte, neutrale farver, da faverigt tøj godt kan tage fokus i billedet. Jeg har noget tøj, som kan lånes gratis. På nuværende tidspunkt er det kun kjoler til voksne. Min kundegarderobe vil jeg udvide en del, såfremt der er interesse for det.
Bliver billederne brugt?


Det er vigtigt for min virksomhed at kunne fremvise mit arbejde. Men jeg spørger altid om jeg må bruge billederne først, da jeg selvfølgelig har fuldt forståelse for, hvis I ikke ønsker dette.

FULL SESSIONS

Full sessions varer op til en time og foregår på en lokation i Odenseområdet. Kan anbefales, hvis I er flere end fire eller af en anden årsag ønsker mere tid. 

Kontakt mig på info@byroest.dk eller via kontaktformularen her, så aftaler vi sammen tid og sted. 

h1-img-16-1.png