top of page
DSC05842.jpg

MINISESSIONS

Capturing real life moments, creating memories for a lifetime

Hvordan foregår en minisession?

En minisession hos mig varer 20-25 minutter og er på faste dage og lokationer, jeg har udvalgt. Det præcise mødested og mit telefonnummer står i bookingbekræftelsen, så vi nemt kan finde hinanden. (Der har i perioder været problemer med mailsystemet, således at mødestedet ikke står i bekræftelsen. Det skulle dog gerne stå i påmindelsen i får 3 dage før fotograferingen. Men skriv endelig, hvis det ikke står der, så kan jeg lige sende det til jer) 

Til selve fotograferingen behøver I på intet tidspunkt at kigge ind i kameraet, fokuser i stedet på hinanden og på børnene. Der er som sådan ikke noget, der er forkert og jeg kommer løbende med idéer og guider jer undervejs. Det kan eksempelvis være, at jeg foreslår fangeleg, at I går langs vandkanten eller giver en svingtur. Hvad der ellers lige kommer jer naturligt ift. leg og kys og kram skal I bare slå jer løs med. 

Anchor 1
DSC03319.jpg
DSC04955.jpg
DSC03473-Edit.jpg

Hvad med vejret?

Jeg holder øje med vejrudsigten op til fotograferingen. I tilfælde af voldsom regn, blæst eller kulde rykker jeg det til en anden dag. Hvis der er overskyet eller let regn, gør det intet. Overskyet vejr er faktisk at foretrække i løbet af dagen, da det giver blødere lys og er nemmere at arbejde med.

Senest 24 timer før jeres fotografering skriver jeg, hvis fotograferingen rykkes til en anden dag. 

Anbefalinger til tøjvalg

Jeres tøj har en stor betydning for udtrykket i billederne. For stærke eller for mange farver kan tage opmærksomheden fra jer. Jeg anbefaler:

 

  • at I har afdæmpede farver på, gerne i hvide, brune og grønne nuancer

  • at jeres tøj passer sammen, men uden I er helt ens 

  • at I undgår sort tøj fra top til tå, da det på billeder bliver meget fladt 

  • at I undgår blå. Hvis I vælger at have blåt tøj på, så hold gerne de andre farver i lyse hvidlige, grålige nuancer

Hvis det er køligt udenfor og I vælger at have overtøj på på billederne, så anbefaler jeg frakker og tynde jakker fremfor store dunjakker og flyverdragter. Og ellers så bare godt med lag, og så er uld og strik både godt for at holde varmen, men ser samtidig også rigtig hyggelige ud på billeder. Søde huer, især med kvast, ser også altid sødt ud og er gode til at holde varmen.

OBS. FOR GRATIS FOTOGRAFERING I JAN/FEB/MAR INKL. 3 BILLEDER:

For at jeg kan bruge billederne i mit portfolio, kræver det, at jeres tøj er i neutrale farver. Hvis I er i tvivl, så send endelig en mail til: info@byroest.dk eller skriv til mig på Instagram eller på 42661012.

  • undgå store dunjakker og flyverdragter (tag godt med lag på og gerne frakker/tynde jakker, hvis det er for koldt uden overtøj)

  • undgå farverigt og sort og blåt tøj. Helst brune, grønne og hvide nuancer. (Sorte bukser er dog også fint, så længe I ikke er sort fra top til tå)

Hurtige tips

  • fortæl gerne børnene inden, at I skal have taget billeder, men fokuser mere på, at I skal en tur på stranden/i skoven/i parken eller hvor billederne nu skal tages 

  • en klud eller nogle vådservietter til snotnæser, er godt at have med. Har I en taske, barnevogn eller lignende, så stiller vi det bare tæt ved os og så tager vi det med os, hvis vi går lidt videre

  • tag mobil/pung/nøgler osv. ud af lommerne, da det ofte kan ses gennem stoffet. Hvis I ikke har en taske med, så kan jeg holde det, mens vi tager billeder

DSC05273.jpg
DSC07356-2.jpg
DSC00737.jpg

Betingelser

Jeg har været nødsaget til at indføre gebyr ved sene afbud og udeblivelser ved minisessions. Når jeg får afbud senere end 24 timer før, kan jeg sjældent nå at finde en ny familie, som kan overtage tiden, og jeg står desværre bare ude på lokation og kan ikke arbejde. Afbudspolitikken står også i bekræftelsen, påmindelsen og under mine handelsbetingelser. Kender, I nogen, som kan overtage jeres tid, kan I dog sagtens få forudbetalingen tilbage og der vil ikke blive opkrævet et gebyr.

Afbudspolitk

Aflysning af en minisession skal ske senest 24 timer før. Aflyses der senere, opkræves et afbudsgebyr på 450 (fratrukket forudbetaling), svarende til 50% af prisen på den mindste pakke af billeder.  Ved udeblivelse opkræves et gebyr på 100% af prisen på den mindste pakke af billeder. 

 

Forudbetalingen refunderes ikke ved afbud af minisessions, uanset hvornår, da tiden er reserveret til jer. 

Levering og bestilling

Fredagen efter jeres fotografering modtager I en mail med link til jeres personlige online galleri. De digitale filer, I ønsker, skal udvælges inden søndag kl. 00:00. Dette gøres ved at markere

billederne med hjerte inde i galleriet. 

Senest tirsdag modtager I en faktura på billederne. Når fakturaen er betalt, vil I modtage link til download af billederne. Derefter vil jeres valgte billeder også ligge i galleriet uden vandmærke og det vil være muligt at bestille print direkte inde i galleriet.

Jeg glæder mig til at se jer!

Har I andre spørgsmål, så skriv endelig til mig på Instagram eller brug kontaktformularen her

De kærligste hilsner

Helene Roest

bottom of page