DSC05842.jpg
new_logo_white_hires.png

MINISESSIONS

Capturing real life moments, creating memories for a lifetime

Hvordan foregår en minisession?

En minisession hos mig varer 20-25 minutter og er på faste dage og lokationer, jeg har udvalgt. Det præcise mødested og mit telefonnummer står i bookingbekræftelsen, så vi nemt kan finde hinanden. 

Til selve fotograferingen behøver I på intet tidspunkt at kigge ind i kameraet, fokuser i stedet på hinanden og på børnene. Der er som sådan ikke noget, der er forkert og jeg kommer løbende med idéer og guider jer undervejs. Det kan eksempelvis være, at jeg foreslår fangeleg, at I går langs vandkanten eller giver en svingtur. Hvad der ellers lige kommer jer naturligt ift. leg og kys og kram skal I bare slå jer løs med. 

DSC03319.jpg
DSC04955.jpg
DSC03473-Edit.jpg

Hvad med vejret?

Jeg holder øje med vejrudsigten op til fotograferingen. I tilfælde af voldsom regn, blæst eller kulde rykker jeg det til en anden dag. Hvis der er overskyet eller let regn, gør det intet. Overskyet vejr er faktisk at foretrække i løbet af dagen, da det giver blødere lys og er nemmere at arbejde med.

Anbefalinger til tøjvalg

Jeres tøj har en stor betydning for udtrykket i billederne. For stærke eller for mange farver kan tage opmærksomheden fra jer, så jeg anbefaler klart, at I har afdæmpede farver på, gerne i hvide, brune og grønne nuancer. Sørg for, at jeres tøj passer sammen, men uden I er helt ens. Undgå også så vidt muligt helt sort tøj, da det på billeder bliver meget fladt. Undgå også så vidt muligt blå, da denne farve sjældent passer ind i tonerne på mine lokationer. Kig endelig lidt rundt på min hjemmeside og sociale medier for inspiration til tøjvalg.

Hvis det er køligt udenfor og I vælger at have overtøj på på billederne, så anbefaler jeg frakker og tynde jakker fremfor store dunjakker og flyverdragter. Og ellers så bare godt med lag, og så er uld og strik både godt for at holde varmen, men ser samtidig også rigtig hyggelige ud på billeder. Søde huer, især med kvast, ser også altid sødt ud og er gode til at holde varmen.

Hurtige tips

  • fortæl gerne børnene inden, at I skal have taget billeder, men fokuser mere på, at I skal en tur på stranden/i skoven/i parken eller hvor billederne nu skal tages 

  • en klud eller nogle vådservietter til snotnæser, er godt at have med. Har I en taske, barnevogn eller lignende, så stiller vi det bare tæt ved os og så tager vi det med os, hvis vi går lidt videre

  • tag mobil/pung/nøgler osv. ud af lommerne, da det ofte kan ses gennem stoffet. Hvis I ikke har en taske med, så kan jeg holde det mens vi tager billeder

DSC05273.jpg
DSC07356-2.jpg
DSC00737.jpg

Levering og bestilling

Ca. en uge efter fotograferingen modtager I en mail med link til jeres personlige online galleri, som kun I har adgang til. For at bestille digitale filer kan I markere dem I ønsker med hjerte, gå til favoritter og derefter trykke "buy high-res photos". Ønsker I at købe hele galleriet: gå til shop og derefter "buy full gallery". Efter betaling modtager I kort efter en mail med et link til download af billederne.

Ønsker I print, skriver I en mail til mig med de ønskede størrelser. Priser på digitale filer og print kan ses her: byroest.dk/priser 

Jeg glæder mig til at se jer!

Har I andre spørgsmål, så skriv endelig til mig på Instagram eller brug kontaktformularen her. 

De kærligste hilsner

Helene Roest