Hej! Og tak fordi, du har kigget forbi min hjemmeside ❤︎  Mit navn er Helene Roest, jeg er 26 og bor i Odense og har verdens bedste job. Vejen hertil har dog ikke været så ligefrem. 

Jeg har aldrig rigtig vidst, hvad jeg skulle være "når jeg blev stor". Jeg har derfor gået på mange forskellige uddannelser. Efter folkeskolen tog jeg to år på HG og derefter to år på HF. Efter det gik jeg et halvt år på den pædagogiske assistentuddannelse. Det var ikke lige mig, og jeg valgte en helt anden retning og flyttede fra Fredericia til Odense for at læse anvendt matematik på SDU. 

Det læste jeg i et halvandet år, før jeg igen skiftede i en helt, helt anden retning og begyndte i stedet på fotografuddannelsen i Viborg.

Her valgte jeg dog efter grundforløbet, ikke at søge en elevplads. I stedet begyndte jeg på multimediedesigneruddannelsen tilbage i Odense og startede min virksomhed op ved siden af. På sidste semester var jeg i praktik hos mig selv, og skrev derefter hovedopgave om min virksomhed. Og det gik over al forventning, så efter min sidste eksamen og jeg blev færdiguddannet, så gik jeg fuld tid i min virksomhed, så her er jeg så nu og jeg kunne ikke drømme om et bedre arbejde!
 

Lidt mere om fotografen

_DSC7443.jpg
_DSC7459.jpg