top of page

HVORDAN FOREGÅR FOTOGRAFERINGEN?

En minisession hos mig varer ca. 25 minutter. Det præcise mødested og mit telefonnummer står i bookingbekræftelsen, så vi nemt kan finde hinanden.

 

Til selve fotograferingen behøver I på intet tidspunkt at kigge ind i kameraet, fokuser i stedet på hinanden. Jeg kommer løbende med idéer og guider jer undervejs. Det kan eksempelvis være, at jeg foreslår fangeleg, at I går langs vandkanten eller giver en svingtur. Hvad der ellers lige kommer jer naturligt ift. leg og kys og kram skal I bare slå jer løs med. 

HVAD MED VEJRET?

Jeg holder øje med vejrudsigten op til fotograferingen. I tilfælde af voldsom regn, blæst eller kulde rykker jeg det til en anden dag. Hvis der er overskyet eller let regn, gør det intet. Overskyet vejr er faktisk at foretrække i løbet af dagen, da det giver blødere lys og er nemmere at arbejde med.

Senest 24 timer før jeres fotografering skriver jeg, hvis fotograferingen rykkes til en anden dag. 

ANBEFALINGER TIL TØJVALG

​Jeres tøj har en stor betydning for udtrykket i billederne. For stærke eller for mange farver kan tage opmærksomheden fra jer. For det bedste resultat, anbefaler jeg:

 

  • at I har afdæmpede farver på, gerne i hvide, brune eller grønne nuancer

  • at jeres tøj passer sammen, men uden I er helt ens 

  • at I undgår sort tøj fra top til tå, da det på billeder bliver meget fladt 

Kig endelig lidt rundt på min hjemmeside og sociale medier for inspiration til tøjvalg.

Hvis det er køligt udenfor, så anbefaler jeg:

  • godt med lag, så vi kan prøve at tage billeder uden overtøj

  • frakker og tynde jakker fremfor store dunjakker og flyverdragter

TIPS

​➵ fortæl gerne børnene inden, at I skal have taget billeder, men fokuser mere på, at I skal en tur på stranden/i skoven/i parken og ud at lege og udforske

➵ tag mobil/pung/nøgler osv. ud af lommerne, da det ofte kan ses gennem stoffet. Hvis I ikke har en taske med, så kan jeg holde det, mens vi tager billeder

LEVERING & BESTILLING

En uge efter jeres fotografering modtager I en mail med link til jeres personlige online galleri, hvor kan I bestille digitale filer og tilkøbe print. 

JEG GLÆDER MIG TIL AT SE JER!

Har I andre spørgsmål, så skriv endelig til mig på Instagram eller brug kontaktformularen her

De kærligste hilsner

Helene Roest

bottom of page