top of page
DSC05842.jpg

PORTFOLIO

Capturing real life moments, creating memories for a lifetime

Herunder ser du min portfolio. Det er delt op i de forskellige årstider, som hver især kan noget specielt. Jeg har skrevet lidt om, hvad de kan, som kan være med til at inspirere jer til, hvornår I ønsker billederne taget.

FORÅR

Ønsker I billeder blandt de smukke kirsebærtræer, magnolietræer, anemoner eller andre af de skønne træer og blomster, så er det disse to forårsmåneder I bør booke jeres fotografering. 

Jeg er løbende ude på mine lokationer, for at holde øje med, hvornår de springer ud og står flottest. 

SOMMER

Fordelen ved en sommerfotografering er først og fremmest vejret. Med fine sommerkjoler og leg ude i den skønne natur kan vi forevige magiske sommerminder.

Naturen her er meget grøn i grøn, så derfor anbefaler jeg især i denne sæson farver i neutrale jordfarver, som passer godt ind og ikke tager for meget fokus på jeres billeder.

EFTERÅR

Efteråret er min yndlingsårstid til billeder. Lyset er bedst og farverne smukkest. Solen går ned om eftermiddagen, så her er mulighed for golden hour-fotografering mens børnene stadig er vågne.

VINTER

Hele vinteren tager jeg også billeder udendørs.. Her er farverne i naturen dejlig afdæmpede, solen står lavere og giver dermed bedre og smukkere lys at arbejde med. Sørg bare for at have godt med lag på, og skulle det blæse eller regne for meget, så rykkes det selvfølgelig til en anden dag.