top of page
01_byroest_230514.jpg
byroest_1 copy 4_edited.png

HANDELSBETINGELSER

Capturing real life moments, creating memories for a lifetime

Magnolia_Mist_arrangement_05.png

AFLYSNING

Ved en minisession skal aflysning ske senest 24 timer før ellers opkræves der et afbudsgebyr svarende til 50% af prisen på den mindste pakke billeder. Ved udeblivelse opkræves et udeblivelsesgebyr svarende til 100% af prisen på den mindste pakke. Hvis I kan give tiden videre til en anden, så kontakt mig og så vil I ikke blive opkrævet et afbudsgebyr. 

Forudbetalingen betales ikke tilbage, men kan bruges til at booke en ny tid, såfremt aflysning sker senest en uge før.

BETALING

Der betales 175 kr. for selve fotograferingen ved  booking at tider i hverdage, 375 for tider i weekender/ferier/helligdage. Der kan betales med betalingskort eller MobilePay. 

Digitale filer og print kan bestilles I jeres online galleri. Der kan betales med betalinskort eller jeg kan tilsende en faktura. 

LEVERING

I modtager jeres billeder i et privat, online galleri fredagen efter jeres fotografering, med mindre andet er oplyst. Alle billeder er færdigbehandlet, når I modtager galleriet, det er ikke muligt at modtage råfiler. 

GAVEKORT

Det er muligt at købe et gavekort på et valgfrit beløb her. Gavekortet sendes til den mail, der oplyses ved køb. Alle gavekort gælder fra udstedelsesdato og et år frem. Gavekortet kan ikke byttes til kontanter. 

FORTRYDELSESRET

Så snart billeder er bestilt og downloaded frafalder fortrydelsesretten. Ved print og andre produkter frafalder fortrydelsesretten ved bestilling. 

OPHAVSRET

Det er ikke tilladt at bruge eller kopiere billeder eller tekst fra denne hjemmeside eller By Roests sociale medier uden skiftlig aftale med fotografen. Overholdes dette ikke, vil der blive tilsendt en regning. 

Jeg har som fotograf ophavsretten på billederne, men jeg bruger ingen billeder uden tilladelse fra kunden. 

BRUGSRET

Som kunde har du brugsretten til billederne. Du må derfor anvende dem til privat brug, printe, give dem i gave og dele dem på sociale medier. Det er ikke tilladt at videregive billederne til en 3.part til brug i markedsføring og/eller sociale medier. Overholdes dette ikke, vil der blive tilsendt en regning. 

bottom of page