top of page
DSC00192.jpg

HANDELSBETINGELSER

Capturing real life moments, creating memories for a lifetime

Magnolia_Mist_arrangement_05.png

BOOKING

Du booker en fullsession ved mig ved at sende en mail til info@byroest.dk eller ved at bruge formularen her. Så aftaler vi sammen en tid og et sted i Odense til fotograferingen. 

Ønsker du at booke en tid til en minisession gøres det her.  

AFLYSNING

Ved en minisession skal aflysning ske senest 24 timer før ellers opkræves der et afbudsgebyr svarende til 50% af prisen på den mindste pakke billeder. Ved udeblivelse opkræves et udeblivelsesbegyr svarende til 100% af prisen. Hvis I kan give tiden videre til en anden, så kontakt mig og så vil I ikke blive opkrævet et afbudsgebyr. 

Ved en fullsession opkræves intet gebyr ved aflysning, men skriv gerne i så god tid som muligt. Ved udeblivelse af en fullsession opkræves et udeblivelsesgbyr svarende til prisen på fotograferingen + prisen på den mindste pakke af billeder.

BETALING

Ved en fullsession modtager I en faktura på fotograferingen efter endt fotografering. 

Bestilling og betaling af billeder gøres direkte gennem jeres online galleri.

LEVERING

I modtager jeres billeder i et privat, online galleri ca. 5 dage efter fotograferingen, men mindre andet er oplyst. Alle billeder er færdigbehandlet, når I modtager galleriet, det er ikke muligt at modtage råfiler. 

GAVEKORT

Det er muligt at købe et gavekort på et valgfrit beløb her. Gavekortet sendes til den mail, der oplyses ved køb. Alle gavekort gælder fra udstedelsesdato og et år frem. Gavekortet kan ikke byttes til kontanter. 

FORTRYDELSESRET

Så snart billeder er bestilt og downloaded frafalder fortrydelsesretten. Ved print og andre produkter frafalder fortrydelsesretten ved bestilling. 

OPHAVSRET

Det er ikke tilladt at bruge eller kopiere billeder eller tekst fra denne hjemmeside eller By Roests sociale medier uden skiftlig aftale med fotografen. Overholdes dette ikke, vil der blive tilsendt en regning. 

Jeg har som fotograf ophavsretten på billederne, men jeg bruger ingen billeder uden tilladelse fra kunden. 

BRUGSRET

Som kunde har du brugsretten til billederne. Du må derfor anvende dem til privat brug, printe, give dem i gave og dele dem på sociale medier. Det er ikke tilladt at videregive billederne til en 3.part til brug i markedsføring og/eller sociale medier. Overholdes dette ikke, vil der blive tilsendt en regning. 

bottom of page