MINI-SESSIONS

Mini sessions varer ca. 20 min. og er på en fast location på en fast dag. Jeg afholder dem hver måned i København, Aarhus og Odense. Derudover kommer jeg indimellem til andre byer. Tider kan ses og bookes her: byroest.planway.com

F A Q

Hvordan booker vi?


I kan booke tid til en mini-session via siden booking.
Hvordan og hvornår modtager vi billederne?


Ca. en uge efter fotograferingen modtager I en mail med link til jeres eget private online galleri. Mailen bliver sendt til den mail, der er oplyst ved booking. I galleriet er min. 30 færdigbehandlede billeder, hvor I selv kan tilkøbe de billeder I ønsker. Det er også muligt at købe print. I vil have adgang til galleriet i mindst et år.
Hvad hvis vejret er dårligt?


I tilfælde af, at det regner eller blæser meget, rykker jeg fotograferingen til en anden dag. Overskyet vejr giver det bedste lys til billeder, så ingen grund til ærge sig over det, hvis solen ikke skinner. Hvis solen skinner kan vi stadig få gode billeder, her vil jeg dog prøve at finde lidt skygge eller rykke lidt mere med jer.
Hvad med tøj?


Jeg anbefaler klart sarte, neutrale farver, da faverigt tøj godt kan tage fokus i billedet. Se evt. min Instagram for inspiration.
Bliver billederne brugt?


Det er vigtigt for min virksomhed at kunne fremvise mit arbejde. Men jeg spørger altid om jeg må bruge billederne først, da jeg selvfølgelig har fuldt forståelse for, hvis I ikke ønsker dette.

h1-img-16-1.png
landing-img-18-1.png